Betrokkenheid ouders is van essentieel belang

Vanzelfsprekend wordt u als ouder intensief betrokken bij de school, want onderwijs maken we tenslotte samen! Zo kunt u deelnemen aan de jaarfeesten, open lessen, ouderavonden en lezingen.

 

foto renate

Renate Brouwers

Werkzaam als zorgconsulent. Ouder van twee leerlingen op de Rudolf Steiner School. Werkzaam binnen het bestuur van de oudervereniging en klassenouder.

Er zitten, zowel voor de kinderen als voor de ouders, mooie kanten aan het vrijeschoolonderwijs. Ouders worden echt betrokken bij het onderwijs van hun kind en kunnen op verschillende gebieden actief zijn binnen de school. Er is eigenlijk voor iedereen wel wat leuks te doen! Je leert de school en andere ouders hierdoor snel kennen en bouwt zo mooie vriendschappen op. 

foto julot

Julot van Almenkerk

10 jaar oud en leerling in klas 5 (groep 7) op de Rudolf Steiner School..

In een jaar zitten heel veel jaarfeesten: Carnaval, Pinksteren, Sint Jan, Sinterklaas en Advent. De leukste jaarfeesten vind ik Carnaval en Sint Jan. Het leuke aan Sint Jan vind ik dat de zesde klas over het vuur mag springen en dat er lekker eten is. Het leuke aan Carnaval vind ik dat je je mag verkleden.